Cocktails til bryllup

Dit livs vigtigste fest

Vi ved at dette er en af de vigtigste dage i dit liv. Huskelisten til en bryllupsfest er evigt lang; kage, fotograf, kjole, gæster, menu, ringe, band og vi kunne blive ved. Lad os stå for at servere uforglemmelige cocktails til dit bryllup.cocktails

Hos Qevent ville intet glæde os mere, end at få lov til at sætte toppen på kransekagen, med en super lækker cocktail bar til Jeres bryllup. Vi ved hvor vigtigt der er at brylluppet bliver perfekt, og på kompromis bliver der ikke gået, når vi forkæler Jeres gæster hele natten, med lækre cocktails serveret af vores professionelle cocktail bartendere.

Har i ud over en mobil cocktail bar brug for DJ, lyd & lys eller band, kan i også booke dette gennem os og spare tid, penge og koordinering.

Om i vil have cocktail bar hele dagen, eller kun om aftenen til ud på natten, kan Qevent stille bar og personale til rådighed i det tidsrum i ønsker.

Kontakt Qevent idag, og få et tilbud der kan være med til at gøre Jeres aften uforglemmelig[/accordion][accordion title=”Firmafesten – En unik dag sammen med kollegaerne” icon=”glass”]Om der er tale om en sommerfest, julefrokost eller fejring af en speciel anledning, kan du med en mobil cocktail bar forkæle dine kollegaer med lækre, frisklavede cocktails, og dermed sætte prikken over i’et på jeres firmafest.

Vi vil i samarbejde med dig, finde den ideelle løsning til din fest, der lever op til dine ønsker og behov. Vi har et professionelt team, der med garanti vil gøre jeres fest til en oplevelse.

Vi har en række af forskellige arrangementer og tilbud. Til et større firmaarrangement, anbefaler Qevent at vælge løsningen egen natklub, hvor vi rykker ud med mobil cocktail bar, lyd, lys og DJ.

Til vores cocktails anvender vi kun kvalitetsspiritus, frisk frugt og friskpressede juicer, der giver den bedste resultat.

Vi garanterer:

Professionalisme fra fagfolk der har 8 års erfaring i bar brancen
Fleksibilitet – VI tilpasser os DINE behov
Højt serviceniveau fra vores professionelle personale

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon nummer (skal udfyldes)

Din besked